Hennepkwekerij ontmanteld aan de Goudestein

02 december 2009

DORDRECHT - In een woning aan de Goudestein is op dinsdagmiddag 1 december een hennepkwekerij ontmanteld. Naar aanleiding van een anonieme tip controleerden agenten de woning. Hier bleek een kwekerij met 66 planten aanwezig te zijn. Deze zijn in beslag genomen en vernietigd. De 35-jarige bewoonster van het pand is aangehouden. Zij is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.