Tweetal aangehouden op verdenking fietsendiefstal op de Colijnstraat

03 december 2009

DORDRECHT - Een 28-jarige man en een 17-jarige vrouw uit Dordrecht zijn woensdagavond 2 december aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

Een 14-jarige jongen uit Dordrecht liep over de Colijnstraat toen hij zijn fiets zag staan die eerder gestolen was. Hierop belde de politie. Toen deze ter plaatse kwam, kwamen net de 28-jarige man en de 17-jarige vrouw aanlopen die de fiets wilden meenemen. Het tweetal is hierop aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.