Kop-staartbotsing op de N3

03 december 2009

DORDRECHT - Woensdagavond 2 december heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden op de N3 ter hoogte van Dordrecht. Bij de aanrijding waren twee personenauto’s betrokken.

Een 23-jarige vrouw uit Dordrecht reed achterop haar voorganger, een 45-jarige man uit Dordrecht. De 23-jarige bestuurster is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De man bleef ongedeerd. Beide auto’s moesten worden weggetakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.