Man aangehouden voor bedreiging met mes in de Lijnbaan

03 december 2009

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is woensdagmiddag 2 december aangehouden voor bedreiging. De man en zijn 23-jarige ex-vriendin uit Dordrecht kregen onenigheid in een woning aan de Lijnbaan.

Toen de vrouw de woning verliet, kwam de man haar achterna en bedreigde haar met een mes. De vrouw heeft hierop de politie gebeld. Deze kwam ter plaatse en hield de man aan. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.