Drie kerkbladen worden één blad: KERK OP DORDT

03 december 2009

DORDRECHT - Drie kerkbladen worden één kerkblad onder de naam KERK OP DORDT. Op 8 januari verschijnt het nieuwe gezamenlijke kerkblad van Gereformeerd Dordt, Hervormd Dordt en Hervormd Dubbeldam.

Daarmee komt een einde aan een lange traditie van eigen kerkbladen en heeft de Protestantse Kerk Nederland (PKN) op het eiland van Dordt één kerkblad in een oplage van circa vierduizend exemplaren. Ds. Bert de Wit is voorzitter/hoofdredacteur. De uitgever is een speciale stichting onder voorzitterschap van Govert Veldhuijzen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.