Dordtse Academie Big Rivers Festival in top honderd evenementen

04 december 2009

DORDRECHT - Het Dordtse Academica Big Rivers Festival wordt dit jaar voor het eerst vermeld in de Top 100 evenementen van Nederland en wel op de 88e plaats. Dat is een geweldig succes voor de organisatoren en Bas de Zwart in het bijzonder. Hij jaagt als ware muziekliefhebber het festival aan.

Het 10 daagse festival laat bezoekers genieten van muziek, poëzie, theater en film.Ruim 110.000 bezoekers kwamen op het festival af. Afgelopen jaar waren naast 65 andere acts ondermeer The Animals, Sabrina Starke en the Mad Caddies van de partij. Big Rivers kreeg afgelopen jaar de "Status Aparte" van de gemeente Dordrecht. Momenteel wordt er aan een voorstel gewerkt voor een meerjarige subsidierelatie tussen de gemeente  Big Rivers zet op een speciale manier ook de geschiedenis in het licht, zoals op een podium naast de Grote kerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.