Aanhouding aan de Adriaan van Bleijenburgstraat door oplettendheid

04 december 2009

DORDRECHT - Door oplettendheid hebben agenten een 28-jarige man zonder bekende woonplaats aangehouden. De politiemensen gingen op vrijdag 4 december 2009 rond 01.30 uur naar de Adriaan van Bleijenburgstraat in Dordrecht.

Volgens een melder zat iemand met een zaklamp in een auto. De agenten renden naar dit voertuig. De melder wees de auto aan. Daarin zat inderdaad de 28-jarige man roerloos. De politiemensen hielden hem aan. De eigenaar keek in zijn auto en op het eerste gezicht miste hij niets.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.