Drie aanhoudingen voor rijden onder invloed op het Limburg Stirumplantsoen

04 december 2009

DORDRECHT – Uiteindelijk hebben agenten op vrijdag 4 december 2009 rond middernacht drie aanhoudingen verricht na een controle op rijden onder invloed. Agenten uit de regio Rotterdam-Rijnmond pikten op de rijksweg A16 een auto op en zetten deze aan de kant op het Limburg Stirumplantsoen in Dordrecht.

Ze wilden de 35-jarige bestuurster uit Rotterdam controleren op haar alcoholgebruik. Kennelijk had ze iemand  gebeld want er kwamen op een brommer twee mannen van 31 en 44 jaar aangereden. Deze riepen direct dat de agenten de vrouw moesten loslaten. Er viel niet echt te praten met de twee mannen en ze voldeden ook niet aan vorderingen weg te gaan. Agenten hielden de drie die zich verzetten aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.