Drietal aangehouden voor winkeldiefstal aan het Vogelplein

04 december 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige vrouw uit Rotterdam en een 12-jarig meisje uit Dordrecht zijn woensdagmiddag 2 december 2009 aangehouden voor winkeldiefstal. Dat gebeurde aan het Vogelplein in Dordrecht. De twee probeerden bij een supermarkt een kar met boodschappen mee te nemen zonder te betalen.

Toen het tweetal betrapt werd door winkelpersoneel zetten ze het op een lopen. Even later konden ze alsnog worden aangehouden. De politie kwam ter plaatse en nam de twee voor verhoor mee naar het politiebureau. Diezelfde middag werd ook een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.