Dordrecht schakelt snel over van Sint naar kerst

05 december 2009

DORDRECHT - Een aantal zaken ging zaterdagmiddag eerder dicht in verband met de Sinterklaasviering, maar de borden voor het parkeren voor de kerstmarkt waren langs de invalswegen al geplaatst. Ook op het Scheffersplein is al het begin gemaakt met de aanleg van de ijsbaan, die zo hoort bij de aanloop naar de kerst.

Op vrijdag 11 december begint de kerstmarkt al. Op zaterdag komen er kerststallen in kerken bij, zoals de Wilhelminakerk en de Oud Katholieke Kerk. Ook zijn er concert in de sfeer van de weken naar kerst en tenslotte kan de kerken-kerstkrant ook in de bus worden verwacht in een grote oplage.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.