PvdA komt woensdag weer huis-aan-huis

05 december 2009

DORDRECHT - De PvdA komt woensdag weer huis-aan-huis met een speciale advertentiekrant als onderdeel van de Stem van Dordt. De PvdA-krant heet de Dordtse Roos. De fractie verzorgt de uitgave, pakweg drie maanden voor de verkiezingen. De inhoud biedt

o.a. interviews met Cees vd Poel, ondernemer in Wielwijk, Ad van den Berg, ParkTrust Kil 3, Cecile Meeuwsen, Fair Trade, Jannie vd Loos, Voedselbank, Kim Putters, Wmo, Column van Kees Thies, Jolanda Branderhorst, St. Intermezzo, en Jan Lagendijk, wethouder Cultuur.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.