Jan Lokhorst stopt na 35 jaar met Oosterse tapijten

05 december 2009

DORDRECHT - Hij is al handelaar in Oosterse tapijten in 35 jaar aan de Vriesestraat een bekende Dordtenaar geworden: Jan Lokhorst (58). Hij heeft zijn zaak, achter de witte olifanten, overgedaan aan Danny Advocaat en gaat verder als koster in de Lutherse kerk van ds. Baan.

Lokhorst kregen dit weekeinde al veel handen te drukken aan de Vriesestraat waar de mensen moeten wennen aan het idee, dat hij zijn pand vol tapijten zal verlaten en dat ook de Japanse boompjes in de achtertin een andere eigenaar hebben. Lokhorst hoopt meer te doen met de kerk en de zijzalen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.