VVD voorman Mark Rutte 25 februari in Dordrecht bij Rutte

06 december 2009

DORDRECHT - VVD-voorman in de tweede kamer, Mark Rutte, doet op donderdag 25 februari Dordrecht aan. Rutte bij Rutte meldt de VVD op de eigen internet-berichtgeving. De VVD is hiermee de eerste partij die bekend maakt dat een landelijk kopstok op weg naar de gemeenterasadsverkiezingen van 3 maart Dordrecht aan doet. Op de site van de VVD die aan alle liberale vrienden wordt aangeboden hebben ook de eerste tien VVD-kandidaten al een eigen gezicht. Wethouder Ferdinand van den Oever voert de liberalen aan.

Rutte is in Dordrecht een drankenzaak van internationale faam met een eigen merk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.