Sportschoolhouder uit Dordrecht krijgt negen maanden cel

07 december 2009

DORDRECHT  Een 57-jarige karateleraar J.W.met een Budo-sportschool ook in Dordrecht is veroordeeld tot negen maanden cel omdat hij volgens de rechtbank in Arnhem een seksuele relatie met een 15-jarige leerlinge heeft gehad.

 Het speelde zich af in 1991 en 1992. Meer meisjes waren uiteindelijk naar de politie gestapt met vergelijkbare verhalen, maar die zaken waren of verjaard of konden niet met succes voor de rechtbank worden gebracht door de Officier van Justitie. De bewijslast zou te moeilijk zijn geweest. Voor de rechtbank zei W. juist ook slachtoffer te zijn, al jaren, van alle verhalen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.