De Dordtse Cantorij heeft dringend nieuwe zangers nodig

07 december 2009

DORDRECHT - Het koor, dat hoogwaardige religieuze koormuziek brengt, vergrijst en dunt een beetje uit en krijgt nauwelijks nieuwe aanwas. Ze hebben met name behoefte aan een versterking van sopranen en een aanvulling met alten en bassen is ook niet weg.

Het koor repeteert op maandagavond in de recreatiezaal van “Vijverhof” aan de Henri Polakstraat 7 van 19.45 tot 21.45 uur.

Na de Nine Lessons & Carols oefenen ze voor hun passieconcert van 26 maart 2010 in de Wilhelminakerk. In de aanloop tot dit concert kan men gratis meeoefenen.

Dit concert met solisten is passiemuziek uit de Romantiek. Met als hoofdwerken de 7 kruiswoorden van César Franck en Passionsgesang van Josef Rheinberger. Na dit concert richten ze zich weer op de Anglicaanse kerkmuziek. Zo hebben ze een optie op een Choral Evensong op 14 november 2010 in de Wilhelminakerk.

Voor meer informatie:  Roel de Haas, 078-6176030  of Jenny Rietdijk-Shepherd, 078-61750 89   Zie ook website www.dordtsecantorij.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.