Oliebollenactie in Woudenberg voor Dordtse dak- en thuislozen

07 december 2009

DORDRECHT - De Jeugdraad van de Nederland Hervormde Kerk in Woudenberg houdt de Oliebollenactie 2009 voor de opvang van dak- en thuislozen in Dordrecht. Het goede doel in Dordrecht valt onder de Stichting de Hoop in Dordrecht. Woudenberg meldt: ,,Voor Stichting de Hoop wordt geld ingezameld voor het Inloophuis aan de Spuiweg te Dordrecht.

Hier kunnen verslaafde en dakloze mensen terecht voor een luisterend oor en een kop koffie. Vanuit de overtuiging dat voor iedereen een verslavingsvrij leven mogelijk is, motiveert de Hoop de bezoekers om zich aan te melden voor een behandeling."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.