Ruzie aan de Johan de Wittstraat

07 december 2009

DORDRECHT - Agenten hebben de twee inzittenden van een auto aangehouden op zondagmorgen 6 december 2009. Rond 11.30 uur kwam er een melding dat een aantal personen ruzie had op de Johan de Wittstraat in Dordrecht. Volgens een getuige zou ook iemand gestoken zijn.

De politie begon direct met een onderzoek maar vond geen slachtoffer. Wel zetten ze naar aanleiding van getuigenverklaringen een auto aan de kant bij de Laan der Verenigde Naties. Hierin zaten een 19-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam en een 46-jarige man uit Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.