Twee aanhoudingen na incident aan de Johan Willem Frisostraat

07 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft na een incident in de Johan Willem Frisostraat in Dordrecht twee aanhoudingen verricht. De politie kreeg een melding uit deze straat op zondag 6 december 2009 rond 04.15 uur. De agenten vonden daar een 38-jarige vrouw die gewond was door brandwonden.

Een ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in Rotterdam voor verdere behandeling en onderzoek. De politie stelt een onderzoek in naar het incident maar weet nu nog niet wat er precies gebeurd is en hoe de vrouw gewond is geraakt. In het onderzoek hield de politie een 35-jarige man en 31-jarige vrouw aan en onderzoekt hun eventuele betrokkenheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.