Bedreiging met mes en vernieling van fietsband aan de Van Almondestraat

07 december 2009

DORDRECHT - Een 62-jarige man uit Dordrecht is aangehouden. Op zaterdagmiddag 5 december 2009 kwam er een melding van een onenigheid op de Van Almondestraat in Dordrecht.

De agenten troffen daar een 49-jarige man uit Dordrecht die de 62-jarige op de grond hield. De 49-jarige vertelde dat de andere hem had bedreigd met een mes en daarmee ook had gestoken. De verdachte had verder een achterband van een fiets lek gestoken. De politiemensen namen de verdachte mee naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.