Hennepkwekerij aan de Sumatrastraat

07 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft in een woning aan de Sumatrastraat in Dordrecht een hennepkwekerij ontdekt. Agenten gingen op zaterdagmiddag 5 december 2009 naar een melding in deze straat van wateroverlast. Daar bleek inderdaad dat een benedenwoning onder water liep. Bij de bovenwoning was niemand thuis.

Nadat politiemensen het pand ingegaan waren ontdekten zij de hennepkwekerij. Er stonden bijna zeshonderd planten. Er stroomde bij de kwekerij water naar beneden. De politie hield in de loop van het onderzoek een 28-jarige vrouw en een 28-jarige man uit Dordrecht aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.