Autobrand aan de Mariannestraat en de Merwedestraat

07 december 2009

DORDRECHT - Een auto die stond op de Merwedestraat in Dordrecht heeft in brand gestaan. De melding van deze brand kwam binnen op zaterdag 5 december 20909 rond 02.35 uur. De brandweer bluste het vuur. Waarschijnlijk ontstond de brand bij de luchtfilter. De oorzaak is niet duidelijk maar kortsluiting is niet uitgesloten.

Om 03.20 uur kwam de melding van een autobrand op de Mariannestraat in Dordrecht. De eigenaar was bezig met het blussen en de brandweer nam dat over. Een bergingsvoertuig haalde de beschadigde auto weg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.