Overval bij fietsenstalling aan het stationsplein

07 december 2009

DORDRECHT - In ieder geval een verdachte heeft een overval gepleegd op de fietsenstalling bij het station aan het Stationsplein in Dordrecht. De overval gebeurde op vrijdagavond 4 december 2009 tussen 22.30 en 22.50 uur. De 32-jarige aangever uit Dordrecht vertelde dat er een man binnenkwam met mogelijk een mes. Uit angst rende de 32-jarige weg en verstopte zich. Een getuige is nog achter de verdachte aangegaan.

De verdachte fietste weg over de Burgemeester de Raadtsingel naar de kruising met onder andere de Toulonselaan. Daar raakte hij de verdachte weg. Niet uitgesloten is dat er mogelijk nog iemand bij de overval betrokken was en dat de twee verdachten zich een tijdje voor de overval hadden opgehouden in de buurt van de fietsenstalling. Getuigen die de verdachte zagen wegfietsen of de twee verdachten hebben gezien voor de overval kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). De twee verdachten waren lang van postuur. De ene ongeveer 1.85/1.90 meter en de andere nog langer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.