Gestolen fiets op de Groenezoom

07 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft een gestolen fiets teruggevonden. Agenten zagen op vrijdagmiddag 4 december 2009 een 17-jarige jongen uit Dordrecht fietsen over de Groenezoom in Dordrecht.

Uit controle bleek dat het om een gestolen fiets ging. De aangehouden 17-jarige jongen vertelde dat hij de fiets anderhalve maand terug had gekocht. Het bijzondere is dat de fiets pas op 22 november 2009 gestolen is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.