Man beroofd aan de Colijnstraat

08 december 2009

DORDRECHT - Een 19-jarige man is op 7 december beroofd door vijf onbekende mannen die zijn woning aan de Colijnstraat binnendrongen. Rond 21.30 uur werd bij de man aangebeld en drongen de mannen binnen.

Eén van de vijf mannen bedreigde de het slachtoffer met een wapen en eiste geld. Het slachtoffer gaf een geldbedrag af, waarna de vijf de woning verlieten. Het betrof vier negroïde mannen en een getinte man van ongeveer 17 jaar, gekleed in donkere jassen met capuchons.  Het slachtoffer raakte niet gewond en heeft aangifte gedaan.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.