Dordtse Amateur Fotografen op naar 75-jarig bestaan in 2010

08 december 2009

DORDRECHT - De vereniging Dordtse Amateur Fotografen (DAF) bestaan in 2010 75 jaar. Het feestjaar begint op dinsdag 26 januari met een jubileumexpositie in cultureel centrum Berckepoort. DAF telt nu vijftig enthousiaste leden en vooral door de opkomst van de digitale fotografie is de club in de lift terecht gekomen. Meer info op www.daf-fotografie.nl  

DAF wil een gezellige vereniging zijn van mensen met liefde voor het vastleggen van hun omgeving, mensen en andere onderwerpen. In 2010 zal het resultaat van die inzet ook in boekvorm te zien zijn!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.