Diefstal kabel aan de Oudendijk leidt to vondst vuurwapen

08 december 2009

DORDRECHT - Agenten hebben twee verdachten aangehouden voor de diefstal van kabel. De politiemensen gingen op maandagavond 7 december 2009 naar de Oudendijk in Dordrecht. Daar zouden verdachten bezig zijn op een bouwterrein. De agenten vonden twee auto’s waarbij drie mannen stonden.

Deze drie gingen ervandoor. Wel hielden de agenten de twee andere mannen aan die in de auto’s zaten,. In een van de wagens lag een partij kabel. De aangehouden mannen zijn 32 en 45 jaar en komen uit Rotterdam. In een van de auto’s lag ook een vuurwapen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.