Ineke Middag nieuwe directeur Diep

08 december 2009
Ineke Middag nieuwe directeur Diep

DORDRECHT - Ineke Middag (1957) studeerde in 1988 af als architectuur historicus aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend startte zij als projectmedewerker bij Kunsthistorisch Bureau D’Arts in Amsterdam en stroomde daarna door als conservator tentoonstellingen en evenementen naar het Van Gogh Museum. In 1995 maakte zij de overstap naar de AVRO, samensteller van kunstprogramma’s, en was verantwoordelijk voor het museum programma Beeldenstorm met presentator Henk van Os en de hedendaagse kunst quiz AVRO Kunstblik gepresenteerd door Angela Groothuizen en Liesbeth Brandt Corstius.

In 2002 aanvaardde zij de positie van Directeur Museumzaken Singer Laren. Ze ontwikkelde o.a. de internationale tentoonstellingsprogrammering van het museum in samenhang met educatie en evenementen en bezorgde de bestandscatalogi van de museum collectie. Ineke wil haar brede ervaring en netwerk inzetten om met DiEP in de toekomstige huisvesting in het Hofkwartier een aansprekende publieksplek te realiseren, gericht op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal bezoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.