Kronkelaar kritisch over Zuidpolder standpunt PvdA Dordrecht

09 december 2009

DORDRECHT - In Dordt Centraal vindt schrijver Kronkelaar deze week dat de PvdA een niet geloofwaardige ommezwaai heeft gemaakt rond het wel of niet bouwen in de Zuidpolder.

Volgens Kronkelaar zegt de PvdA-voorman in de raad, Cor van Verk, dat ook korte termijn de noodzaak niet meer duidelijk is om een nieuwe wijk in de groene Biesbosch te bouwen. De actiegroep Zuidpolder heeft de PvdA en andere partijen om duidelijkheid gevraagd over wel of niet bouwen zonder slagen om de arm.

In 2010 zal er een debat over komen. Beter voor Dordt en GroenLinks zijn uitgesproken tegen de nieuwbouw. Kronkelaar staat op pagina 9 van het huis-aan-huis blad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.