Partnerstad Hastings neemt deel aan de Kerstmarkt

09 december 2009

DORDRECHT - Evenals vorig jaar is Hastings, de Engelse partnerstad van Dordrecht, vertegenwoordigd op de Kerstmarkt van vrijdag 11 tot en met zondag 13 december.

Bestuursleden van het ‘twinning committee Dordrecht’ verkopen in deze stand typisch Engelse kerstproducten en verstrekken informatie over Hastings en omgeving.

Deelname door Hastings aan de kerstmarkt is mogelijk gemaakt door de gemeente Dordrecht in het kader van uitwisselingen met deze partnerstad. Voor meer informatie over de kerstmarkt kunt u terecht op www.kerstmarktdordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.