Woning aan de Walenburg vol rook door brand in ketel

09 december 2009

DORDRECHT - Een brand bij de verwarmingsketel heeft een woning vol rook gezet. De melding van de brand kwam binnen op dinsdagmorgen 8 december 2009. Het ging om een pand aan de Walenburg in Dordrecht. De brandweer maakte de voordeur open. De brand begon bij de ketel vermoedelijk door een technisch gebrek.

Tijdens het bluswerk kwam de bewoonster thuis. Ze was rond 08.00 uur weggegaan naar haar werk en toen was er met de ketel nog niets aan de hand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.