Aanrijding op kruising Frans Lebretlaan/Jan Vethkade

09 december 2009

DORDRECHT - Bij een aanrijding is een 28-jarige vrouw uit Dordrecht gewond geraakt. Zij had vermoedelijk nek- en rugletsel en een ambulance bracht haar naar het ziekenhuis in Dordrecht. Het ongeval gebeurde op dinsdagmorgen 8 december 2009 op de kruising van de Frans Lebretlaan met de Jan Vethkade in Dordrecht.

Twee auto’s botsten op de kruising tegen elkaar. Het slachtoffer droeg waarschijnlijk geen gordel. Beide voertuigen moesten door hun beschadigingen worden weg getakeld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.