Man vlucht na staandehouding op de Oranjelaan

09 december 2009

DORDRECHT - Een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats is op dinsdagavond 8 december aangehouden. Agenten hielden de man met zijn auto staande op de Oranjelaan voor controle. Hierop stapte de man uit en ging er te voet vandoor. Agenten zetten de achtervolging in en hielden hem achter de flats op de Oranjelaan aan.

Op de plaats waar de verdachte heen was gerend, troffen zij een zakje aan met vermoedelijk cocaïne. Tevens werd bij de man een mes aangetroffen. Beide zaken zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.