Vechtpartij in de van Heemskerckstraat na ruzie over geluidsoverlast

09 december 2009

DORDRECHT - Na een vechtpartij is een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten gingen op dinsdagmorgen 8 december 2009 naar de melding van de vechtpartij. Deze vond plaats in de Jacob van Heemskerckstraat in Dordrecht.

Buren hadden onenigheid met elkaar. De ruzie ging over geluidsoverlast. De verdachte had hierbij enkele klappen uitgedeeld. De politiemensen namen hem mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.