Politie houdt tweede verdachte aan in onderzoek naar fatale schietpartij

09 december 2009

DORDRECHT - In het onderzoek naar het fatale schietincident op zondagavond 15 november jl. heeft de politie dinsdagavond 8 december een tweede verdachte aangehouden in Dordrecht.
Afgelopen vrijdag werd ook al een verdachte uit Dordrecht aangehouden, deze persoon wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Beide personen worden verdacht van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Een 27-jarige man uit Zwijndrecht kwam zondagavond 15 november omstreeks 21.00 uur om het leven toen hij op de Zuidendijk op de fiets werd neergeschoten. Dit gebeurde op de Zuidendijk tussen de Patersweg en het Jacob Marisplein. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.  Gezien de ernst van de zaak werd een TGO-team (Team Grootschalige Opsporing) geformeerd. Dit team werkt nog steeds met 25 rechercheurs aan de zaak. Zij verrichten technisch en tactisch onderzoek. Politie en Openbaar Ministerie stellen alles in het werk om de dader(s) van dit misdrijf te achterhalen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.