Alleen Jacqueline van den Bergh maakt sprong op PvdA-kandidatenlijst

09 december 2009
Alleen Jacqueline van den Bergh maakt sprong op PvdA-kandidatenlijst

DORDRECHT - Jacqueline van den Berg is op de ledenvergadering van de PvdA-Dordrecht, waar de kandidatenlijst werd vastgesteld, van van plek negen naar zes gegaan. De lijst kreeg verder de instemming van de leden en in de Buitenwacht eindigde de avond met een toespraak van lijsttrekker/wethouder Jan Lagendijk (zie fot onder). Hij droeg het motto uit: iedereen telt mee. Cor van Verk, fractievoorzitter van de PvdA, staat tweede op de ontwerp-kandidatenlijst van de PvdA. Het is markant te noemen dat zijn levenspartner, Gerda de Klerck, nieuw is binnen gekomen op plek twee van GroenLinks.

Joke Heijmans wordt op drie de eerste vrouw  De PvdA heeft twee (oud) dominees op de kandidatenlijst staan: Piet Janse en Arnold Renkema, die vanuit Dordrecht in Zwijndrecht werkzaam is. 

De PvdA/Dordrecht (lijst 1) heeft als kandidaten:

jan lagendijk1. Jan Lagendijk
2. Cor van Verk
3. Joke Heijmans
4. Katja Rusinovic
5. Marco Kraaijenbrink
6. Jacqueline van den Bergh
7.. Daan Cobelens
8. Anne Mollema
9. Gulten Yanik
10. Peter Puik
11. Viona Versluis
12. Arie van Zanten
13. Mehmet Safranti
14. Mark Kop Jansen
15. Gul Akansu
16. Ibrahim Eski

Lijstvullers:

17. Willy Sweers
18. Gerarda van der Boor
19. Jacqueline Bosh
20. Wouter van der Spoel

Lijstduwers:

21. Arnold Renkema
22. Sylvie Schoemaker
23. Piet Janse
24. Jannie van der Loos
25. Hans Spigt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.