Verdachte bedreiging aangehouden op het Stationsplein

10 december 2009

DORDRECHT - Op woensdagochtend 9 december 2009 kreeg de politie de melding dat er een heftige ruzie gaande was op het Stationsplein in Dordrecht. Agenten gingen ter plaatse en troffen een man en een vrouw aan.

Het bleek dat de 28-jarige man uit Gouda en de 21-jarige vrouw uit Dordrecht al langere tijd ruzie hebben en dat de man haar dit maal had bedreigd met de dood. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het Bureau voor verhoor. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.