Aanrijding tussen twee personenauto's op de Ploegstraat

10 december 2009

DORDRECHT - Op woensdagochtend 9 december 2009 vond op de kruising van de Provincialeweg en de Ploegstraat in Dordrecht een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een van de auto’s, bestuurd door een 49-jarige man uit Dordrecht, kwam vanuit de Dubbelsteynlaan Oost en wilde rechtdoor rijden richting de Ploegstraat.

Hierbij kreeg hij voorrang van het voor hem van rechts komende verkeer. Op hetzelfde moment kwam er echter een auto van links, bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Dordrecht. De 49-jarige man had haar voorrang moeten geven, maar deed dit niet, waardoor de aanrijding ontstond. De 49-jarige man hield een pijnlijke nek aan de aanrijding over.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.