Frituurpan vliegt in brand aan de Mahonie

11 december 2009

DORDRECHT - Donderdagmiddag 10 december heeft bij een woning aan de Mahonie een keukenbrand gewoed.  De 40-jarige bewoonster had een frituurpan opstaan. Toen ze even naar de zolder ging hoorde ze haar kinderen gillen. Benedengekomen zag ze dat de frituurpan in brand stond. De vrouw gooide de pan in de gootsteen en ging met haar kinderen naar buiten.

Vervolgens vlogen de kasten onder de gootsteen in brand. De brandweer kwam ter plaatse en bluste het vuur. De bewoonster moest mee voor controle naar het ziekenhuis. Ze liep door vetspetters brandwonden op in haar gezicht en op de schouders.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.