Leeuwarder Courant publiceert SGP bezwaren tegen benoeming burgemeester Brok

12 december 2009

DORDRECHT - Het Dagblad voor Friesland, de Leeuwarder Courant (LC), publiceert ook de bezwaren van de Dordtse SGP tegen de benoeming van Arno Brok tot nieuwe burgemeester van Dordrecht. Op 10 december gaf Ad De Dordtenaar daar ruchtbaarheid aan.

De SGP heeft het bericht zelf niet naar buiten gebracht, maar na de besloten raadsvergadering was al duidelijk, dat er tegenstemmen waren, want er werd in de publieke raadsvergadering nadrukkelijk gemeld dat er 36 voorstemmers waren. Het LC brengt als bericht, met daaronder al de nodige reacties van lezers op de internet-site van de krant uit Leeuwarden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.