Stichting Dordrecht - Bamenda zorgt voor veelzijdige ontwikkelingssamenwerking

12 december 2009

DORDRECHT - De stichting Dordrecht-Bamenda is veelzijdig bezig en dat al vijftien jaar. Oudwethouder Gerda Bosdriesz is voorzitter van de stichting. Sinds het ontstaan van de stedenband zijn door de stichting uiteenlopende projecten in Bamenda geïnitieerd en/of ondersteund. Dat is veelzijdige ontwikkelingssamenwerking. De belangrijkste projecten die op dit moment lopen zijn:
KEEP BAMENDA CLEAN   (afvalverzameling)
WAKKA   (gehandicapte kinderen)
MBINGO  (onderwijs voor doven)
AIDS COPAAP  (Voorlichting tegen Aids)
 
LANGAA - Onderzoekscentrum (literatuur voor ontwikkeling)

ECO-KIDS - BAMENDA   (milieu-voorlichting aan kinderen)

BRUGGEN IN BAMENDA   (bouw programma)

Alle info en achtergronden op:

www.dordrecht-bamenda.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.