,,In gesprek met

14 december 2009

DORDRECHT - RTV Dordrecht zendt woensdagavond vanaf 18 uur tot donderdagmiddag 17 uur een ,,In gesprek met"  uit over de Dordtse Historische Kalender.

Ad van den Herik spreekt met de voorzitter van het Platform Stedelijke Herdenking, Hans Berrevoets. Hij zwaait alle lof toe aan Erfgoedcentrum DiEP die door zijn idee voor de historische kalender te adopteren het mogelijk maakt om vanaf zaterdag 16 januari 2010 ,,on line"  te gaan met de kalender. 

De voorzitter vertelde dat de samenvatting van de kalender op een placemat van Centre Ville en de weergave in mei 2009 op www.dordrecht.net activiteiten waren om voor een positief historisch klimaat te zorgen. ,,In gesprek met"  had als cameraman Fokko van der Straten, die ook met zijn foto's te zien is op www.dordrecht.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.