Bewoners Hoven vinden gehoor

14 december 2009 door Chris Moorman

DORDRECHT -De gemeente Dordrecht heeft na het ontvangen van vele bezwaren een duidelijk besluit genomen. Het mag duidelijk zijn uit haar brief dat de vele argumenten door zeker tachtig bezwaarmakers een reden zijn geweest om de ingezette actie niet te vervolgen.

Uit de brief van de gemeente blijkt duidelijk wat de gemeente nu gaat doen. Veel oplossingen zijn al aangedragen en de gemeente stelt zich op het standpunt daar wat mee te gaan doen. De gemeente geeft aan dat de ingediende zienswijzen zowel positief als negatief zijn.

Allen handelen over verkeersveiligheid en bereikbaarheid van hulpdiensten via een calamiteiten route. De gemeente wil nu door samenspraak meer verkeersmaatregelen bespreken die bijdragen aan de veiligheid en welbevinden van alle bewoners. Bewoners kunnen zich nu voorbereiden om alle verbeteringen in goed overleg met de gemeente te bespreken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.