Beschonken automobilist rijdt tegen geparkeerde voertuigen

14 december 2009

DORDRECHT - Een 50-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 12 december op zondag 13 december tegen twee geparkeerde voertuigen aangereden op de Keplerweg.

De man verkeerde in beschonken toestand. De voertuigen – inclusief die van hem zelf – moesten getakeld worden. Gelukkig raakte er niemand gewond. De automobilist werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij te diep in het glaasje had gekeken: 1, 9 promille terwijl de grens op 0,5 promille ligt. Hij werd daarop aangehouden en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.