Man door het lint in eetgelegenheid aan de Voorstraat

14 december 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 12 december op zondag 13 december een 35-jarige man uit Dordrecht aangehouden bij een eetgelegenheid aan de Voorstraat.

De man stapte de eetgelegenheid binnen en begon direct richting klanten en personeel te provoceren. De eigenaar wilde hem daarop buitenzetten waarop de verdachte hem een kopstoot gaf, bedreigingen richting hem uitte en een ruit van de zaak vernielde.

De politie werd gealarmeerd die direct kwam en de verdachte onder controle bracht en meenam naar het bureau. Hij werd ingesloten, verhoord en op zondagmiddag 13 december weer heengezonden. De eigenaar heeft aangifte gedaan. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.