Man met kerstboompje aangehouden aan de Grote Spuistraat

14 december 2009

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zaterdag 12 december op zondag 13 december door de politie aangehouden in de Grote Spuistraat.

De man liep daar met een kerstboompje in pot over straat. Hij had deze weggenomen bij een zaakje in het centrum van Dordrecht alwaar het boompje buitenstond. Surveillerende agenten vonden de lopende man met kerstboompje echter toch verdacht in het holst van de nacht waarop ze hem aanspraken.

Na uitleg moest hij het kerstboompje terugzetten op de plek van herkomst en werd hij meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij ingesloten en verhoord. Hij bekende het wegnemen van het boompje. De man verklaarde het ‘gratis’ kerstboompje thuis te willen neerzetten.  Door de eigenaresse van het zaakje in de binnenstad is aangifte gedaan. De man is inmiddels weer op vrije voeten. Hij heeft een boete van 150 euro gekregen. Indien hij deze niet betaalt, krijgt hij een dagvaarding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.