Poging overval op snackbar aan de Burgemeester de Raadtsingel

14 december 2009

DORDRECHT - Op donderdag 10 december jl. rond de klok van 22.30 uur heeft een onbekend man een poging gedaan de snackbar aan de Burg. de Raadtsingel te overvallen. De snackbar is gelegen langs het spoor ter hoogte van de kruising met de Toulonselaan en Transvaalstraat. De overval mislukte door de alertheid van de eigenaar. Er werd dan ook niets buitgemaakt. De overvaller vluchtte via het tunneltje onder het spoor door en verdween in de richting van de Dubbeldamseweg-Zuid.

Het signalement van de dader is als volgt:
- donkergetinte man
- lengte: ongeveer 1.80m
- fors postuur, dik gelaat opvallende kraaloogjes, mogelijk doordat de man onder invloed was
- leeftijd 25-30 jr
- kleding: donkerkleurige jas. Droeg een capuchon over zijn hoofd met daaronder een muts met klep. Droeg een donkere broek en donkere schoenen.

De eigenaar schakelde na de poging overval donderdagavond niet direct de politie in maar maakte melding van de poging overval een dag later. Zaterdag 12 december is daarop de aangifte opgenomen waarop de politie een onderzoek is gestart.
De politie is op zoek naar mensen die voor- of na de overval iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen.  Dit kan via 0900-8844, men kan dan vragen naar het Beroving en Overvallen Team. Getuigen kunnen ook mailen naar:
d1-recherche.bot@zuid-holland.politie.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.