Overlast aan de Thorbeckeweg

15 december 2009

DORDRECHT - In de Thorbeckeweg in Dordrecht hebben politiemensen een 46-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie kreeg op dinsdag 15 december 2009 rond 00.50 uur een melding van overlast.

Bewoners belden en vertelden dat de verdachte stond te schreeuwen en slaan op de ruiten van het portiek. Bij de flat vonden agenten de verdachte. Deze begon direct te schreeuwen, spugen en wild om zich heen te slaan. Tevens rook de man stevig naar de alcoholische drank. De agenten hielden hem aan en sloten hem ter ontnuchtering in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.