CNI Europe beveiligt Holland Heineken House met Mobotix camera's

16 december 2009

DORDRECHT - Het Dordtse bedrijf CNI Europe gaat het Holland Heineken House tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver, Canada, beveiligen met Mobotix camera’s. Die keuze was voor Proseco, de Group Security Organisatie van Heineken, een logisch vervolg op de positieve ervaringen met deze intelligente IP-camera’s in Beijing.

“De hoge beeldkwaliteit, ingebouwde intelligentie, digitale pan- en zoomfuncties en de hemisferische 360º-camera’s, zijn voor ons de redenen geweest om weer voor Mobotix te kiezen”, zegt Job Groenendijk, CPO RSE, Group Security Consultant van Proseco.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.