Snelwegcontrole: 17 bekeuringen en 1 aanhouding

16 december 2009

DORDRECHT - Een drugscontrole op de A16 heeft op 15 december geresulteerd in 17 bekeuringen en 1 aanhouding. 23 politiemensen van verschillende politiekorpsen controleerden tijdens een zogenaamde 'Victor-actie'  van 18.00 tot 02.00 uur tientallen automobilisten, waarbij met name Franse weggebruikers op extra aandacht konden rekenen. De bekeuringen werden uitgedeeld voor diverse verkeersovertredingen.

Op het terrein van benzinestation 'de Zuidpunt' werd rond 23.00 uur een 41-jarige man uit Eindhoven aangehouden. In de auto waarin hij reed werd ruim een halve kilo wit poeder aangetroffen en in beslaggenomen. De man verklaarde dat het gips was, maar een drugstest wees anders uit. Het bleek cocaïne te zijn met een straatwaarde van tussen de 25.000 en 30.000 euro. De man is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.