Man aangehouden na overlast aan de Planetenlaan

16 december 2009

DORDRECHT – Een 25-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 december aangehouden. Dit gebeurde aan de Planetenlaan. De politie kreeg de melding van een ruzie bij een woning. Hier aangekomen, bleek de man bij de woning van zijn ex-vriendin te staan. Hij maakte hier veel stampei en kabaal.

Agenten vorderden hem meerdere keren om weg te gaan. Hieraan voldeed hij uiteindelijk, maar uitte hierbij beledigingen tegen de agenten. Hierop werd hij aangehouden, waarbij hij zich hevig verzette. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.